Hány fordulat egyenlő egy mérföldre egy nordic track elliptikus?

Az ellipszis gépek, úgynevezett kereszt-tréner edzőgépek, olyan kardio gépek, amelyek aerob edzést biztosítanak, kevés hatással. A gép működtetéséhez szükséges mozgás a gyaloglás és a futás közötti keresztezés, anélkül, hogy a futás közben fellépő közös stressz adódna. Az elliptikus gépek gyakran egy olyan kijelzővel rendelkeznek, amely mutatja a megtett távolságot, vagy az edzés során végrehajtott forradalmakat vagy lépéseket. Ha a gép nem jeleníti meg a megtett távolságot, akkor mód van arra, hogy megtudja, hány mérföldet tett el, ha bedugta a lépéseket néhány alapvető matematikai képletbe.

Ellenőrizze a NordicTrack elliptikus gépének megjelenítését. A legtöbben megmutatják a megtett mérföldeket, vagy lehetőségük van arra, hogy megváltoztassák a kijelzőt a megtett távolság megmutatásához. Sokan különböző funkciók között görgethetnek, ha megnyomja a “Kijelző”, “Mód” vagy “Távolság” lehetőséget. Ha a gép kijelzője nem kínálja a megtett távolság nyomon követését, akkor meg kell mutatnia a végrehajtott forradásokat.

Egyes gépeknél állítható hosszúságú lépcsők vannak. Másokkal meg kell mérni a lépéshosszat. Mérje meg a pedál legtávolabbi helyzetét a pedál leghátsó helyzetébe hüvelykben. Ezt a mérést lábbal alakítsuk át, és 5280-mal osztjuk meg. Ez a lábak száma egy mérföldön belül. Az így kapott szám az a lépés, amelyet meg kell tennie ahhoz, hogy az egy mérföldes távolságot megtehesse.

Mérje meg a kerék sugarát. Ha zárva van, mérje meg a középső részből a műanyag fedél külső szélébe. Szorozzuk meg a két sugarat, hogy meghatározzuk az átmérőt. A következő lépés a kerék kerületének meghatározása. A legegyszerűbb módja annak, hogy megszorozzuk az pi átmérő, azaz 3,141592 értéket. Mondd, hogy a sugara 10. Ez azt jelenti, hogy az átmérő 20, és a kerülete 62,83184. Fordítsa meg a kerületi mérést, amely hüvelykben, lábakba (12-el osztva). A kerület 5.23598. Ez a szám a fordulatonként megtett távolság. Számítsd ki a fordulatszámot, amellyel egy mérföldet kell elindítanod, a lábak számát egy mérföldre osztva a fordulatonként megtett lábak számához képest. 5 280 és 5,23598 között 1008,4. Ezért kb. 1008 fordulatot kell megtennünk ahhoz, hogy egy mérföldet haladjunk ezen elliptikus edzőgépen.

Nem minden gép megfelelően lett kalibrálva, ezért a megtett távolság nem mindig pontos. Általában minél magasabb a gép minősége, annál pontosabb lesz a leolvasása, de nem vállalja, hogy helyes. A megtett távolság megszerzésének legjobb módja a lépéshossz vagy a kerék kerületének mérése.

Kijelző

Lépés

Kerékátmérő

Vigyázat