Hogyan csípjük meg a csontot

A sütés és grillezés nem sok különbség. Valójában egy sütő-brojler lényegében egy fejjel lefelé fordított grill. Bár nem kapja meg a faszén ízét, amit egyes grillek biztosítanak, a broiling egy sokkal könnyebb módszer a húsok főzésére, és extra felszerelés nélkül is elvégezhető. A T-csont steak népszerű vágás a hús, amely élvezheti a fokozott ízű, ha főtt a csont. Bélszín bélszínnel és egy New York-i csíkos steakel – két legmagasabb színvonalú marhahús darabolással.

Melegítsük fel a sütő brojlerét.

Szükség esetén alkalmazzon bármilyen fűszerezést a marhahúsra. Sok lehetőség van attól függően, hogy milyen ízeket szeretsz, de a só, bors, fokhagyma és steak fűszerek mind népszerűek a steakhez. A steaket saját maguk is főzhetik, ha kedvelik.

Helyezze a steaket egy serpenyőbe, és tegye a serpenyőt a sütőbe.

Főzzük a steaket négy vagy öt percig, majd flip és főzzük még négy vagy öt percig. Vastag steak esetén adj egy-két percet oldalanként.

Húshőmérő segítségével ellenőrizze a hús belső hőmérsékletét. Az USDA 160 fokos főzésre javasolja a főzésre szánt steaket, hogy minden élelmiszer-hordozó betegséget leölhessenek.

Távolítsa el a steaket a sütőből és tálalja.