Hogyan csonthatja a csirkecombokat gombával

A csirkecombok ízletesek, ha sötét húst szeretsz. A kemencében sütés könnyű, és a hús szó szerint “leesik” a csontokról. Csirkecombokat süsse meg a bőrrel vagy anélkül. A bőr eltávolítása azonban több száz kalóriát vág az étkezésből. Az egyik csont nélküli csirkecomb a bőrével, körülbelül 94 g-os, körülbelül 200 kalóriát tartalmaz, míg egy csont nélküli comb nélkül, 69 g, 82 kalóriát tartalmaz az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma szerint. A csirkecombok jól mennek a gombákkal. A gomba egyensúlyt teremt a combhús húsos és robusztus ízével, földi és enyhe ízzel. A legegyszerűbb módja a combok és gomba sütéséhez szükséges, hogy csak olívaolajat, sót és borsot adjon hozzá. Adjon hozzá egyéb ízesítőket és hozzávalókat a kedvéhez.

Melegítsük elő a sütőt 400 fokos fahéternek. Helyezze a sütőtálcát a sütő közepére.

Öblítsük a csirkecombokat és szezesszünk sóval és fekete borssal. Opcionálisan dobja a combokat egy ½ pohár olívaolaj, egy citrom, egy só és egy fekete bors ízesítésű pácban. Pároljuk egy napig a hűtőszekrényben.

Öblítsük ki a friss gombát, és vágjuk 1/3-es szeletekre. Hajtsa a gombát egy serpenyőbe. Adjon hozzá szeletelt hagymát, darált fokhagymát és rozmaringot, ha azt kívánja, és keverje össze a gombával.

Helyezze a csirkecombokat a gombák tetejére, a bőr oldalát lefelé, egyetlen rétegben. Ha nem pácolták a combokat, szitáljon 2 evőkanál. Az olívaolaj és a gyümölcslé egy citromból.

Sütjük fedjük le 45-55 percig, vagy amíg a hús nem fortyog, ha egy villa villant. Ha úgy tetszik, 20 perc után forgassa el a csirkét, majd 25-25 percig sütjük, vagy amíg meg nem történik.