Hogyan cukrászkodni

A rákos hús alacsony zsírtartalmú és fehérjében gazdag, kevés higanyt tartalmaz, ezért biztonságos a terhes nők enni. A népszerű New England rákos süteményeket hagyományosan a rákos húspogácsainak mély sütéséből készítik, ám a ropogóhely helyett csökkenti a zsírtartalmat egy egészségesebb étkezéshez. Egy 60 g rák torta 93 kalóriát, 12 g fehérjét, 4,5 g zsírt és 90 mg koleszterint tartalmaz.

Egyesítsd össze a rákhúst és a kívánt keményítőt egy nagy keverőedényben. A keményítők tartalmazhatnak kenyérsütést, szárított kenyérdarabokat, zúzott kekszet vagy főtt burgonyapürét.

Fokozatosan adjunk hozzá folyadékot a keverékhez, amíg nedves lesz ahhoz, hogy torta formába jusson. Míg a majonéz és a vaj közös nedvesítő elemek, mindkettő nehéz a zsírra. Helyettesítő tojásfehérje, alacsony zsírtartalmú tej vagy alacsony zsírtartalmú majonéz.

Keverjük össze egy tojás sárgáját a nehezebb süteményekhez, vagy az egyik tojás fehérjét legyőzve, amíg puha csúcsokat képez egy könnyebb, puhább torta számára.

Keverjük össze minden ízesítő elemben, mint a mustár, Worcestershire mártás, apróra vágott hagyma vagy zeller, tenger gyümölcsei, friss fűszernövények vagy citromlé.

A keveréket 1/2-es vastagságú sávokká formázzuk. Óvatosan formázzuk a süteményeket, és ne keverjük össze a keveréket, mert a sütemény nagyon sűrű lesz. Mindegyik torta tésztát zsemlemorzsába kell tenni, ha a külsőt extra ropogósra szeretné tenni.

Helyezzük a süteményeket egy zsíros serpenyőre, és hűtsük 30 percig. A sütemények hűtése lehetővé teszi számukra a megfelelő kötődést, hogy együtt maradjanak a főzés és a kiszolgálás során.

Melegítsd fel a broileredet. Helyezze a serpenyőt 5 és 6 hüvelyk közé a hőelem alatt, és mindkét oldalon nyolc-tíz percig sütjük le a süteményeket, vagy amíg a kenyérhéj aranybarna.