Hogyan kapjunk egy csecsemőt egy fülfertőzéssel aludni

A fülfertőzést általában a baktériumok okozzák, és a baba számos tünetét eredményezheti, beleértve a fájdalmat és a fülben tapasztalt nyomást. A fülfertőzések okozhatják a baba ingerlékenységet és kényelmetlenséget is. A baba is elkaphatja a fülét, tapasztalhat hasmenést vagy csökkent étvágyat. Még stresszesebb, a fülfertőzés megnehezíti a baba alvását. Szerencsére vannak olyan lépések, amelyeket megtehetsz, hogy megkönnyítsd a baba alvását.

Hívja gyermekének gyermekorvosát, amikor először gyanítja, hogy a baba fülfertőzést okoz. Valószínűleg meg kell látogatnia a baba orvosát, ahol megvizsgálja a baba fülének benntartását fertőzés céljából.

Adj gyógyszereket csecsemõdnek, ahogy azt a baba gyermekorvosai jelezték. Lehet, hogy képes lesz arra, hogy a gyermeke egy over-the-counter fájdalomcsillapítót lefekvés előtt. Kérje meg a gyermeke gyermekorvosát a túlsúlyos gyógyszeres kezelés helyes dózisáról a csecsemő korának és méretének megfelelően.

Nyugtassa a baba aludni. Növelje kicsit a baba matracát, hogy megkönnyítse a fülben lévő nyomást. Ahelyett, hogy felszedné, amikor felrándul, vagy kiált, gyengéden dörzsölje meg, vagy simogassa vissza, hogy megkönnyítse a fájdalmat és sírjon. Ha a baba a gyermekágyban nyugtató nem működik, próbáld meg lángolni, hogy aludjon a karodban, mert az érintés segíthet a kényelemben.

Futtasson párásítót a baba szobájában, a nedves levegő segíthet a fülfertőzés fájdalmának enyhítésében.

Melegen nyomja be az érintett fülre. Nedvesítse meg a mosogatószert melegen vízzel, csavarja ki, és helyezze a csomagolást a baba fülére, ahogy alszik a fájdalomcsillapítás.