Hogyan kell enni 7 kis ételt naponta

A DiagnoseMe.com szerint a kis gyakori étkezések enyhíthetik az éhínséget. Ez viszont megakadályozza, hogy testetek éhhalálozási módba kerüljenek, és a kalóriákat védelmi mechanizmusként tartsák. A kis étkezések a nap folyamán gyakori időközönként segítenek a vércukorszint stabilizálásában. Nem csak ez tartja folyamatosan az energiaszintjét, de elősegítheti a cukorbetegség megelőzését.

Hozzon létre egy ütemtervet, hogy segítsen kitalálni, hogy mikor kell enni. Az ütemtervnek nem kell túl szigorúnak lennie. Például az étkezést két délelőtt vagy 9:00 és 10:00 között lehet beállítani. Adj magadnak bizonyos rugalmasságot, így számolhatsz a váratlan eseményekről, legyen szó akár forgalmi dugókról vagy késői bemutatókról.

Az ébredés után enyhén enni az első étkezést. Minél hosszabb a várakozás, annál nehezebb hét napi étkezést fogyasztani. Például ha naponta átlagosan nyolc órát alszol, akkor azt jelenti, hogy éhesen 2.2 óránként ételt kell fogyasztania. A korai reggeli felszolgálása segít mindegyik hét ételben.

Kitaláld ki, hogy hány kalóriát kell naponta fogyasztania, majd oszd meg hét ételre. Használhatja a FreeDieting.com-on elérhető számológépet, amely segít Önnek kiszámolni a kalóriaszükségleteket kora, neme alapján, és hogy szeretné-e szerezni, elveszíteni vagy fenntartani a súlyát. Például, ha az ajánlott bevitele 2000 kalória naponta, minden kis étkezésnek körülbelül 285 kalóriát kell tartalmaznia.

Vigyél magaddal ételt, vagy fedezze fel a környező éttermeket, hogy ebédidőben vegyen be egy étkezést, majd szedje fel a délutáni étkezést. Valószínű, hogy nem tudsz időt szakítani két óránként, különösen akkor, ha dolgozol. Attól függően, hogy hány kalóriát kell az étkezésnek lennie, a könnyű dolgok közé tartozik a kis szendvicsek vagy szalagok, a gyümölcsök, a zöldségeket, a humuszos mártást, a joghurtot, az alacsony zsírtartalmú mozzarella botokat, a kekszet és a mogyoróvaj, vagy akár egy marék dió.