Hogyan kell enni egészséges chili

A Chili’s családias étterme több államban található. A menüjükben hamburgerek, tésztafélék és változatos saláta található. Az étkezés mindig azt a lehetőséget jelenti, hogy túl nagy zsírt és kalóriát fogyasszon. A HelpGuide.org szerint néhány éttermi étkezés egész nap alatt tartalmaz zsírt, kalóriát és nátriumot. Azonban a helyes választás az éttermekben meglehetősen egyszerűen elvégezhető, és az étkezést élvezetessé teheti, anélkül, hogy kiaknázná az egészséges életmódbeli szokásokat.

Nézd meg a Chili’s menüjét. Kaphat egyet az étteremből, vagy menjen a Chilis.com oldalra, és nézze meg a menüt online. Ha ezt teszed, ötleted lesz a rendelkezésre álló elemekről, hogy összehasonlíthassak néhány választást, mielőtt étkezésről döntene.

Nézze meg a táplálkozási információkat. Néhány ilyen kinyomtatható közvetlenül a Chili menüjében, de webhelyén minden menüelem teljesen lefut. Ez lehetővé teszi, hogy megtekinthesse, milyen elemek alacsony a zsír és a kalória.

Olvassa el alaposan a menüt. Válassz a roston sült húsokat a kalóriák, a zsír és a koleszterin csökkentésére. Válasszon tésztát a paradicsomszószban, ne pedig krémes, hogy csökkentse a telített zsírt és a kalóriákat. Kerülje az egyéb sült tételeket, mint a sült krumplit, a hagymakarikát, a forró szárnyakat és a sajtos botokat. Pl. Rendelje meg a Grillezett csirke szendvicset a Buffalo Chicken Ranch Sandwich felett, amely 610 versus 1.520 kalóriát tartalmaz. Van egy házas saláta, a krumpli helyett, hogy még több kalóriát vágjon le.

Kérje az ételeket és szószokat az oldalon. Ide tartozik a majonéz, a salátaöntetek és a mártás. Ezeket az élelmiszert takarékosan használva továbbra is élvezheti ízét, de használjon egy ésszerű adagot. Helyezzen egy kicsit az ételre, és tegye félre a többiet. A Chili’s Balsamic Citrus Ranch egy adagja 250 kalóriát tartalmaz, ezért oldalra helyezve, és egy kis részét felhasználva drasztikusan csökkenti a kalóriát és a zsírt.

Rendelje meg a Guiltless Grill menüpontokat. Ezek a Chili menüben vannak olyan elemek, amelyek alacsony zsírtartalmú és kalóriát tartalmaznak, de magas rosttartalmúak. Grillezettek, gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaznak, így sokkal egészségesebb alternatívát nyújtanak más menüválasztéknak. A Margarita grillezett csirke, a karibi saláta és a füstölt csirkehúsok szerepelnek a menü ezen részében.