Hogyan kell felmelegíteni a deli sült marhahús

A Deli sült marhahús gyors és kényelmes ebéd vagy snack, de 2010-ben a kanadai listeria halálos kitörése aggodalmát keltette a szeletelt húsételek biztonsága miatt. A Listeria egy zöldségfélékben gyakran megtalálható baktérium, de szeszes húsokban is megnyilvánulhat, ha fertőzés következik be a főzés és a csomagolás között. A Listeria évente mintegy 1700 ember vesz részt a betegségellenőrzés és -megelőzés központjai szerint, ami átlagosan 260 halálesetet okozott. A listeria elkerülésének legjobb módja az, hogy a húsáru 160 F-re melegedjen és a vásárlástól számított három napon belül felhasználja azokat.

Sütő módszer

Melegítsük fel a sütőt 400 ° C-ra.

Skillet módszer

Helyezzen egy lapot alumínium fóliára a pulton. Helyezze a deli pörkölt marháját a fólia közepére, és hajtsa fel mind a négy oldalt, hogy teljesen zárja be a marhahúst.

Mikrohullámú módszer

Sült a sült marhahús 10-15 percig.

Nyissa ki a fóliát, és félhúzza a sült marhát, hogy vastagabb réteget készítsen. Egy azonnali olvasható hőmérő szondáját a marhahúsba helyezzük. A sült marhahús biztonságosan enni, ha a hőmérő 160 F-et olvas.

Spray egy serpenyő alját egy sörtetős főző spray-vel. Néhány másodpercig melegítse a serpenyőt közepes magasra.

Helyezzük el a roston marhahúst a forró serpenyőbe, és tegyük fel a fedelet.

Főzzük a sült marhát 2-4 percig, majd ellenőrizzük a hőmérsékletet, húzzuk be a marhahúst, és helyezzük bele egy azonnal olvasható hőmérő csúcsát. Főzzük a marhahúst, amíg a hőmérő 160 F

Helyezzük a sült marhahúst egy mikrohullámú, biztonságos lemezre. Fedjük le a marhát viaszos papírral vagy papírtörölközővel.

Hevítsük fel a sült marhát 3-4 percig, félig hatalommal. Ez segít megóvni a kiszáradástól.

A sült marhahúsot még 30 másodpercig felmelegítjük, majd ellenőrizzük, hogy 160 fokos legyen.