Hogyan kell főzni a szivárványt

A Chard egy leveles, zöld növény, amely jellemzően mind a levelek, mind pedig a szárak számára elérhető. A leveleket lehet használni, mint a spenót, de kell fõzni enyhén hosszabb, a szárak hasonlít a zeller vagy spárga, attól függõen, hogy a fajta. A szivárványos cseresznye sokoldalú összetevő, amely széles választékban használható.

Külön levél és szár. A bázisból kiindulva éles kést kell fűzni a bokorszár egyik szélénél, hogy levágja a leveleket. Ismételje meg a másik oldalon, hagyja a leveleket és a csupasz szárakat. Ismételje meg annyi darabot, amennyit csak szüksége van a követett receptre.

Szelet. A csupasz szárakat egymás mellé helyezzük, és vágjunk 1 / 4- – 1/2-es darabokra. A levél apró darabokra hagy.

Saute a szárakat. Megolvasztja a vajat vagy az olajat egy keskeny hőségű saute panban. Add hozzá a szárakat. Keverjük lassan, de folyamatosan 2-3 percig, vagy amíg a szárak enyhén pirított. Kívánt esetben adjunk hozzá sót, paprikát, fokhagymát vagy citromlevet az ízhez vagy egyéb összetevőkhez, ahogy azt a recept igényli.

Saute vagy gőzlevelek. Ha a szárak enyhén pirították, az apróra vágott leveleket további hat-hét percig hozzáadhatják, vagy kissé összezsugorodhatnak. Alternatívaként a levelek külön is maradhatnak és könnyedén párologhatnak.