Hogyan kell főzni churrasco steak egy serpenyőben

A Churrasco steak egy latin-amerikai edény, amelyet gyakran vacsorázni szoktak, és leggyakrabban a steakházakban található. A churrasco steak fűszerezése erőteljes, mivel a gyógynövények és fűszerek széles választéka ízlik a húst. Míg a churrasco steak tipikusan grillen készül, akkor egy serpenyőben főzheti a hasonló kóstolás eredményére. Körülbelül 15 perc szükséges a churrasco steak készítéséhez. Ez a recept négy steakre vonatkozik.

Keverjük össze közepes méretű keverőedényben a friss korianderet, friss oregánót, friss kakukkfüvet, őrölt köményt, őrölt fekete borsot, tengeri sót, zöldhagymát, darált fokhagymát, fehér ecetet és főzőolajat. A pácot addig keverjük, amíg jól keverik.

Helyezze a bélszín steak a keverő tálba, és nyomja le őket, hogy bevonják őket a pác. Hagyjuk a churrasco steakot szobahőmérsékleten 1 órán át marinizálni.

Melegítsük fel a serpenyőt közepes magasra, és távolítsunk el egy steaket a pácból. Helyezze a steaket közvetlenül a serpenyőbe, és hagyja, hogy száradjon 3 percig.

Flip a steak, és öntse 1/4 csésze pác van a tetején. Húshőmérőt indít a steak középpontjába, és hagyja tovább főzni, amíg el nem éri a kívánatos szintet. A hőmérőnek 125 ° C-ra kell regisztrálnia ritka, 130 közepes ritka, 135 közepes és 140 közepesen jól végzett.

Távolítsuk el a churrasco steaket a serpenyőből, és öntsük a marinádat a serpenyőből a tetején. Ismételje meg a folyamatot a maradék churrasco steakekkel.