Hogyan kell főzni csirkeszárnyakat főzni először

A csirke szárnyak általában nem egy egészséges táplálék, de a teljes kalória mennyiség és a szárnyas zsírmennyiség jelentősen csökkenthető a viszonylag egészséges főzési módszer kiválasztásával. Egy csirke szárny, lisztes és sült, körülbelül 103 kalóriát és 7 gramm zsírt tartalmaz. A bőr és a pácolás eltávolításával a szárnyak sütése helyett 42 kalóriát és csak 1,8 gramm zsírt tartalmazhat. A szárnyak forrázása, különösen ha először eltávolítja a bőrt, jó módszer, ha csökkenteni szeretné a kalóriát és a zsírt. A főtt szárnyak nem különösebben vonzóak, ezért a broiler alatt aprítsuk fel őket.

Töltsön meg egy nagy serpenyőt vízzel, fordítsa magasra a felmelegedést és forralja fel a vizet.

Vegye ki a bőrt a kiolvasztott csirkeszárnyakból.

Adja hozzá a csirke szárnyait a forró vízhez fogókkal, majd alaposan leeresztse őket a vízbe, hogy elkerülje a fröcskölést. Amikor a víz visszajön a forráspontba, fordítsa el a hőt egy kicsit úgy, hogy a víz elmosódjon.

A csirke szárnyait kb. 15 percig pároljuk, majd átadjuk egy papírtörülközővel ellátott tányérra.

Mozgassa az egyik sütőrácsot a lehető legmagasabb helyzetbe. Állítsa a brojlert közepes magas hőfokra. Hagyja részben nyitva a sütő ajtaját.

Vágja fel a broiler tálat fóliával a könnyebb tisztítás érdekében. Dobja a főtt csirkeszárnyakat egy tálba barbecue mártással vagy egy másik mártással, hogy bevonja őket.

Rendezze a szárnyakat egy rétegben a serpenyőbe, majd tegye a serpenyőt a sütő felső tálcájába, a serpenyő alatt. Főzzük őket 5-10 percig, tartsuk szemmel a szárnyakat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem égnek.

Húzza ki a brojlertálat és fordítsa el a szárnyakat a fogók segítségével. Főzzük a brojler alatt 5-10 percig. Szolgáld a szárnyakat azonnal.