Hogyan kell főzni húzott sertéshús egy nagy tömeg

Ebéd vagy vacsora egy nagy közönség számára megijedő lehet. Az időzítésnek tökéletesnek kell lennie, az ételnek finomnak kell lennie, és a főzésnek elég egyszerűnek kell lennie ahhoz, hogy megóvja a stressztől, mielőtt elfogyna. Szerencsére a húzott sertéshús könnyedén enyhítheti a terhelést. Ahelyett, hogy aggodalmaskodnának az időzítéssel kapcsolatban, előzetesen elkészítheted és felmelegítheted körülbelül két órával étkezés előtt.

Helyezze a nyers sertéshúst egy tiszta munkafelületre, és a felületét szegfűvel 2 hüvelykes intervallumokkal megtámassza, hogy szükség esetén javítsa a hús természetes édességét. Ha tizenkettőjüket szolgálja fel, főzzön körülbelül 6 kiló sertéshúst

Porrá húzza a paprikát, a fokhagymát, a tengeri sót, az őrölt fekete borsot és minden más fűszert, amit élvez. Pat a sertéshús könnyedén segít a fűszerek stick.

Helyezzük a fűszerezett sertést lassú tűzhelybe vagy nagy edénybe. Többet is igényelhet attól függően, hogy hány embert főz.

Néhány hüvelyknyi főzőfolyadékot öntsünk a fazékba, ízletes kombinációban vörösbortartalmú ecetet és egy hüvelykes vagy két marhahúsleveset. Fedjük le a lassú tűzhelyet vagy edényt és a sertést a legalacsonyabb hőmérsékleten 5-9 órán át főzzük. Ellenőrizze a húst minden órában, és adjunk hozzá több folyadékot, ha szükséges, hogy megakadályozzuk az égést.

Minden órában ellenőrizze a sertéshús darabolását hús-hőmérővel. Távolítsa el a húst a potról, ha a hőmérséklet legalább 145 fokot regisztrál.

Cserélje ki és dobja ki a folyadékot a edényből, és kapcsolja ki a hőt. Vegye ki és dobja ki a szegfűszeget a sertésből.

Hagyja a sertéshúst kb. 20 percig hűlni, vagy amíg kezelni kényelmesen. Minden egyes vágott sertésdarabot egy pár villával töröld össze, és helyezzük vissza az aprított húst a potba. Ha több lassú tűzhelyet vagy edényt használt a sertéshús főzéséhez kezdetben, próbáld meg megszilárdítani a húst egy edénybe, miután megsemmisítetted.

A sertéshúsba keverjük a roston szószokat, amíg a húst alaposan bevonjuk. Helyezze vissza a fedelet a potra és hűtsön le sertéshúsot kb. 2 órára, mielőtt kiszolgálja vendégeit. Ha az étkezés csak néhány órányira van, hagyja ki a hűtést.