Hogyan kell kijavítani körmeit a hamis körmök után

A hamis körmök különböző hosszúságú, színekben és formákban érkeznek, lehetővé téve az emberek számára, hogy drasztikusan megváltoztassák a kezüket. Sajnálatos módon a hamis szegek is károsíthatják a természetes körmöket a primerben lévő vegyszerek és a ragasztók alkalmazásához. Ezek a vegyi anyagok a természetes körmöket vékonyak, gyengék, szárazak és hajlamosak a hasadásokra és a törésekre. Idő szükséges az egészséges körmök növekedéséhez és a körmök károsodásához, de vannak módok a folyamat felgyorsítására.

A körmét két naponta erősen erősítse meg, amíg a körmeit meg nem gyógyítja, ami akár egy-két hónapig is eltarthat. Ezek a polírozók általában ásványi anyagokat, például fehérjét és kalciumot tartalmaznak, és úgy vannak megtervezve, hogy a körömrétegeket összefogják és erõsítsék. Ők a körmök védelmére is.

Minden éjjel egy kecskekrém krémet alkalmazzon körmére. Keressen olyan krémet, amely E vitaminnal rendelkezik. Ez fogja ápolni a körmeit és elősegíti az egészséges növekedést.

Töltsön körmöket extra szűz olívaolajjal napi 10 percig egy hónapig. A hónap elteltével hetente kétszer áztassa a körömét az olajjal. Ez a home remedy erőt és nedvességet biztosít a körmöknek.

Viseljen kesztyűt háztartási munkákhoz, pl. Edényekhez és a fürdőszoba mosásához. A tisztítók olyan kemény vegyi anyagokkal rendelkeznek, amelyek károsíthatják a körmöket, és még szárazabb körmöket is még rosszabbá tehetnek.

Élvezze a biotinban gazdag élelmiszereket, ami segít abban, hogy a körmök vastagabbak és erősebbek legyenek. A karfiol, az avokádó és a teljes kiőrlésű gabona a biotin forrása.