Hogyan kell megőrizni buckeye dió

A Buckeyes a dió, amely a buckeye fán nő. Az Ohio buckeye fa kiemelkedik a fa más fajtái között, például a kaliforniai buckeye-ben, mivel Ohio államfára való kijelölése miatt. Az őslakos amerikaiak egyszer megették a buckeye-t, amit a buck szeméhez hasonlítottak, miután egy leeching folyamat, hogy a mérgező diót ehetővé tegyék. Napjainkban a buckeye magában foglalja az ételeket és a kézműveseket. A buckeye kiszáradása megakadályozza, hogy az anya rothadjon és hosszú formában megőrizze űrlapát nyakláncként vagy jó szerencse-varázslatként.

Távolítsa el a vastag, tüskés hajótesteket vagy a külső héjakat a kaszákból. A csillogó anya sötétbarna és fényes, kerek, fehér folt.

Fúrjon egy apró lyukat a buckeyes segítségével a 1/16-es fúróval. Bár a kagyló külső része kemény, a belső puha. A lyuk segíti a szárítást, és készíti a buckeye-t a készítéshez.

Szárítsuk meg a bokszokat úgy, hogy azokat egy dobozban vagy tálcán egyetlen rétegben szórjuk. Hagyja néhány másodpercig száradni a buckeyeset. Ha úgy tetszik, szárítsa meg a bimbóket, ha egy serpenyőben 200 fokos fahéán sütőben felmelegíti őket egy pár órára.

Ha úgy tetszik, a vödröket átlátszó akrillal permetezzék szárítás után. A spray megőrzi a csillók fényes megjelenését.

A bokszokat a műanyag zacskóktól eltérő tartályban tárolja. A műanyag zacskókban tárolt Buckeyes megformálódik.