Hogyan kell rögzíteni a fülfájást

Az Earachesnek sok oka van, szinte mindegyikük fájdalmas a beteg számára. Lehet, hogy éles, szúró fájdalma vagy homályos fájdalom támad a fejében és a szinuszokban. Az earaches egy vagy mindkét fülben tapasztalt, időnként krónikus állapotba kerülhet, és fertőzés, idegen tárgy, rovar, fülbe helyezhető rovarok, viasz felhalmozódása, magas magasság vagy légnyomásváltozás következik be. A fájdalmas fülgyulladások kezelést igényelnek, függetlenül attól, hogy elkerüljék a hosszú távú halláskárosodást és a mélyebb, krónikus állapotokat a fejlődéstől.

Vegyünk egy decongestantumot, javasoljuk a Family Doctor.org-ot, ha nyomásérzést és fárasztó érzést észlel a szinuszokban a fülfájás mellett. Néha a dekongestáns kiszorítja a fülcsatornát, még akkor is, ha nincs sinusfertőzés. Beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, hogy melyikhez vegyen, és az ajánlott adagot az Ön állapotára vonatkozóan. A decongestánsok mellékhatásai lehetnek a vérnyomás és a pulzusszám növekedése, valamint az álmatlanság, idegesség és szorongás. Vegye fel a kapcsolatot orvosával és hagyja abba a használatát, ha bármilyen ilyen tünetet észlel.

Hozzon létre eardropot a szerves almaecetből vagy az ACV-ből, javasolja dr. Theodore A. Baroody-t, “Alkalinize or Die” című könyvében. Az ACV nagyszerű a gyulladás kezelésére. Melegítse fel az ecetet a testhőmérsékletre mikrohullámú sütőben vagy a tűzhelyen. Próbálja meg a csukló belsejét először a fülbe helyezés előtt. Dobjunk néhány cseppet a fülbe, és fedjük le egy darab pamut. Az ecetet alkalmazhatjuk egy nedves törlőkendővel a meleg folyadékba, és finoman festhetjük a külső fülcsatornát. Ne tegye be a tampont a fülbe. Ügyeljen arra, hogy csak szerves ecetet használjon.

Használja a fülben levő hidrogén-peroxid-fáradtságot a fülgyulladásban, javasolja Jethro Kloss-t a “Vissza az Edenbe” című könyvében. Helyezzen 2-3 cseppet a fülbe, miközben az érintett fülgel felfelé fekszik. Tartson ebben a helyzetben körülbelül 10 percig, és meg kell tapasztalnia a megkönnyebbülés.

Rágjon egy gumit. Ez egy nagyszerű trükk az eustachiancsövek nyomáscsillapítására a repülőgépen való repülés során, de ez is megkönnyebbülést okoz, amikor az éjszaka közepén felébred az azonos típusú nyomás. A rágás izomzatának hatása enyhíti a nyomást. Ne rágja le a gumit, miközben lefeküdt az ágyban, és ne felejtse el köpni, mielőtt elalszik.

Tartsa az orrát. Ha a fülgyulladás a repülőgép nagy magasságában való repülés eredménye, akkor az Amerikai Gyógyászati ​​Akadémia / Fej és nyaki sebészet azt javasolja, hogy az orrotok becsípődjenek. “Vegyünk egy száj levegőt, aztán az arc és a torok izmait használva kényszerítsük a levegőt az orrod hátára, mintha az ujjait az orr végéről fújnák. A pop azt fogja mondani, mikor kiegyenlítette a füled belül és kívül a nyomást. “Legyen nagyon óvatos, amikor” fúj “, nehogy túl nagy nyomást gyakoroljon a dobhártyára, mivel megszakadhat.

Hogyan kell rögzíteni a fülgyulladást