Hogyan kell tartani a kosárlabda cipőt

A kosárlabdacipő talapzatába ragadt szennyeződés és sár megzavarhatja a teljesítményt a bíróságon. Nem csak a pálya, amit a bíróságon hagysz, hogy bejöttél, azt is okozhatja, hogy elveszíted a vonatot egy játék során. A piszkos pár kosárlabda cipő is elveszi a személyes megjelenését. A világos, tisztított egyenruha viszonylag gyorsan elveszítheti a csillogását a kopott pulóverek árnyékában. A kosárlabdacipő tisztításával tisztában maradsz a legjobbakkal és sérülésekkel, amikor felveszed a karikákat.

Vegye ki a kosárlabda cipőjének talpából laza, szárított szennyeződést, merev ecsettel. A cipőkefe nagyszerűen fog működni ebben a folyamatban, és megköveteli, hogy a kefét a talp fölé dörzsölje. Tegye ezt kívül, nehogy nagy zűrzavart csináljon.

Helyezze a kosárlabda cipőket egy mosogatóba, és dörzsölje nedves ruhát az aljokon, hogy eltávolítsa a piszok maradványait. Öblítse le a ruhát a tisztán vízzel, hogy eltávolítsa a felgyülemlett szennyeződést. Folytassa a talp megtisztítását a ruhával, amíg a talpok nem mutatnak több szennyeződés jeleit.

Törölje le a kosárlabda cipőjének felső és oldalát egy nedves ruhával, hogy eltávolítsa az ilyen területeken felépülő szennyeződéseket. Az edényszappanhoz egy nedves, nejlonos mosószivacshoz is hozzáadhat extra makacs foltokat. Időnként öblítse le a szivacsot a szennyeződés eltávolítása érdekében. Folytassa a súrolást és az öblítést, amíg a foltok eltűnnek.

Nedvesítse meg a melamin habszivacsot, és könnyedén futtassa a kosárlabdacipő külső felületén. A melamin szivacs segít eltávolítani a zsírokat vagy a kátrányt a cipőktől, valamint bármilyen más szennyeződést. Melamin habszivacsokat vásárolhat a szupermarket tisztító folyosójában.

Buff a kosárlabda cipők száraz egy puha ruhával. Távolítsa el a lehető legtöbb nedvességet a puha ruhával, és tegye le a cipőket egy meleg helyen, hogy alaposan kiszáradjon. Ezután érintse meg a kosárlabda cipő fel néhány cipő lengyel, ha száraz, hogy távolítsa el a további bizonyítékot a kopás.