Hogyan kell újra felmelegíteni a rántottakat

A tojások az egészséges táplálkozás részét képezik. Bár a tojások egy ideig rossz hírnévnek örvendtek a magas koleszterinszint miatt, a tojásoknak több táplálkozási előnyük van, mint az egészségügyi kockázatok. A tojások kiváló minőségű teljes fehérjék, amelyek mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazzák. A tojások megkülönböztetik azt, hogy az egyetlen olyan étel, amely természetesen tartalmaz D vitamint. A rántottak jó választás az egészséges reggelihez, és viszonylag könnyű újramelegíteni a mikrohullámú sütőben.

Tárolja a maradék rántottakon a hűtőszekrényben, amíg készen áll a használatukra. Ez megakadályozza a baktériumok növekedését.

Helyezze a maradék rántottakat egy mikrohullámú sütőben. Meghintjük a vizet egy kis vizet a tojáson, hogy megakadályozzák a kiszáradását főzés közben.

Főzzük 20 másodpercig magasra. Ellenőrizze a rántott tojásait, hogy lássa, forróak-e. Ha még mindig hideg, főzzön további 20 másodpercet, és ellenőrizze újra.

Az újrabehajtott rántottabb tojást megkóstolja, amint elég meleg. Meg lehet enni a rántott tojásokat sima vagy zöldségekkel vagy sajtokkal. A főtt tojások nem ülhetnek ki több mint 2 órán át.