Hogyan kell versenyképes cheerleading rutint csinálni

A Cheerleading már nem csak arról szól, hogy a pálya szélén egy csapattal felkiáltott. Sok pompomvezető versenyez más osztályokkal szemben, a legmagasabb kitüntetésekért, trófeákért és megbecsülésért. A versenyképes pompomlányok keverik az éljenzést, táncolják, ugrálnak, bukdácsolnak és megállják az izgalmas rendszert, melynek célja a bírók csapatmunka és eredetiségének lenyűgözése. Koreográfust bérelhet, hogy versenyt rutinszerűsítsen, de saját magának való létrehozása egyedülálló rutint biztosít, amely képes arra, hogy emlékezetessé tegye a csapatodat.

Ismerd meg a szabályokat. Értsd meg a jelenlegi Cheer Coaches és adminisztrátorok Amerikai School of Cheerleading szabályait. Ismerkedjen meg az egyes versenytárgyalási lapokkal, akikkel részt kíván venni. Minden versenynek megvan a maga specifikációja. Minden szükséges elemet magába foglaljon a rutin létrehozásakor.

Értékelje a csapatát, észreveheti erősségeit és gyengeségeit. Gyógyuljon erősségeivel és álcázza gyengeségeit. Például, ha csapatod erős táncosokból áll, bemutassa képességeit egy nehéz és lenyűgöző táncszekcióban.

Válassza ki a zenét bölcsen. Kerülje a túl népszerű vagy trendi választásokat. Nem akarsz ugyanazt a zenét hallani, mint bármelyik másik csapat. Használjon egy vonzó ütést túl sok hanghatás nélkül. Túl sok káosz a zenében zavaró lehet.

Adjon meg egy listát azokról a konkrét elemekről, amelyeket a rendszerébe be kíván venni. Adja meg azokat a pontos mutatványokat, ugrásokkal és ütközéssel, melyeket be szeretne adni. Alapozza meg listáját azon készségekre alapozva, amelyekkel a csapatod elsajátította, beleértve néhány olyan elemet, amelyek még mindig elérik a munkát.

Rajzolja le a nyolc részből álló összes számot a rutin zenéjében bélelt papírra. A tollban sorolja fel a papír bal szélén lévő számlálást. Jegyezd meg, hogy milyen különleges hatások vannak az általuk lefedett számlákra. Szintén jegyezd fel a felajánlott szavakat, amelyek a rutinodban lesznek.

Csatlakoztasson elemeket a rutinmappájába, ahová tartozik. Segít hallgatni a zenét, amikor eldönti, hogy hol helyezze el az egyes elemeket. Írja le a ceruza által használt készségeket, mivel ez a terv valószínűleg megváltozik.

Tervezze át átmenetét a rutin térképre. Minél rövidebb az átmenet, annál jobb. Ne használjon több mint nyolc számot, hogy új formációba utazhasson.