Hogyan készítsünk házi hagymát gyűrűk nélkül egy olajsütő

A mély sütés hagymás gyűrű otthon lehet egy időigényes, rendetlen üzlet. Nem is jó a szíveteknél vagy a derékvonalánál: A sült hagymás gyűrűk tipikus adagja több mint 900 kalóriát, 50 gramm zsírt és közel 9 gramm telített zsírt tartalmazhat. A sütéses hagymás gyűrűk jó alternatívát jelentenek, mondják a szakemberek az America’s Test Kitchen-ban. A házi készítésű gyűrűket a sütőben készíthetjük el, ezért másféle bevonatot és más főzési eljárást kell alkalmaznunk, mint amit a mélyen sült hagymakarikáknál alkalmazhat.

Használhat bármilyen típusú fehér, sárga vagy vörös hagymát házi készítésű gyöngyök készítéséhez, de ha érzékeny a fehér hagymás fajták csípős harapására, próbáljon meg egy édes hagymát, például Vidalia, Walla Walla, Rio Sweet vagy Oso Sweet . Vágj minden hagymát 1 / 4- 1/2-es vastag szeletekre, dobd el a héjat, és gyengéden elválasszátok az egyes szeleteket egyéni gyűrűkké.

A hagyományos mélyen sült hagymás gyűrű receptek általában arra hívják fel a gyűrűket, hogy vastag tésztával vagy liszttel, tojással és folyékony folyadékkal vagy sörrel sújtva legyenek. Ne próbálja meg használni ezeket a recepteket, ha sütéses hagyma gyűrűkkel dolgozik – nem fognak működni. Ehelyett az America’s Test Kitchen ajánlja a zúzott vízforraló kripta és a sós kekszek keverékének használatát, mint az elsődleges kenyérsütést sütéses hagymakarikákhoz, amelyek ízlik, mintha egy mély sütőben voltak. Kísérletezhet a panko, a teljes búzakorpa vagy a zúzott kukoricapehely is.

Állítsa be a három tálat, amikor készen áll a gyűrű bevonására. Az egyik tálban sóval, borssal vagy fűszernövényekkel és fűszerekkel fűszerezett lisztet kell tartalmaznia. Használjon egészséges búzát vagy fehér teljes kiőrlésű lisztet a legtöbb táplálékhoz, javasolja az orvos és a receptfejlesztő Sonali Ruder. Tervezzen kb. 1/4 csésze lisztet a két nagy hagymából vágott gyűrűkre. Öntsük az alacsony zsírtartalmú írót a második tálba. A kész hagyma gyűrűk vastagabb, ropogósabb bevonata esetén az írót tojással megverheti – egy tojást használjon minden 1/2 csésze íróért. A harmadik tálban helyezze el a választott fűszernövényeket, fűszerekkel és fűszernövényekkel, ha szükséges. Minden egyes hagymás gyűrűt először a lisztbe, majd az íróba és végül a kenyérsütésben minden gyűrűt teljesen bevonjuk.

Az America’s Test Kitchen szerint a sütőben sült hagymakarikát 450 fokos fokban kell sütni. Hőre szerelt sütőlapok, amelyek 3 evőkanál olajat tartalmaznak minden egyes lapra a sütőben, vagy sorolják a lapokat pergamentpapírral vagy alumíniumfóliával. Rendezzük el a hagymát a gyűrűkön, és kb. 15 percig süsse meg, mindegyik gyűrűt elfordítva, és kb. Hét perc után forgassuk az egyes sütőlapokat. A fogantyú segítségével helyezze a kész aranybarna hagymás gyűrűket egy tálra, amelyet papírtörölközővel béleltek fel. Hagyja, hogy néhány percig lemossák a felesleges olajat, majd melegítsék.

Válassza ki és szeletelje a hagymát

Hagyd a hagyományos kalapácsokat és a kenyeret

Használjon egy multistep bevonási eljárást

Sütjük a sütés helyett