Hogyan készítsünk süteményt hagyományos sütőben?

A krémes, pirított sajtos szendvicsek sok gyerek számára gyerekkori vágott. Még mindig élvezheti a gazdag, sajtos jóságot, de miért nem próbálja meg egy frissített, felnőtt változatot? Sok lehetőség van a hagyományos fehér kenyéren kívül, amely vajjal és feldolgozott amerikai sajtokkal van bevonva. Használjon sütőt a kenyér nélkül a vaj nélkül. Próbáljon ki egy másik fajta kenyeret vagy sajtot, és vegye fel a zöldségeket, hogy a szendvics egészséges legyen, vagy csak új ízeket kóstoljon meg. Alternatív megoldásként készítsd el a gyermekkori kedvenc verzióját egy kulináris utazásra a memória sávban.

Melegítsük elő a brojlert.

Szerelje össze a szendvicset. Helyezzük a reszelt sajtot a kenyérre, és adjunk hozzá zöldségeket és ízesítőket, ha azokat használjuk. Helyezze a másik kenyeret a tetejére.

Helyezze a szendvicset a sütőlapra, és helyezze a sütőbe. Mindkét oldalon 30 másodpercig ropogasson, vagy amíg a kenyér elkezd válni aranybarna és ropogós.

Hagyja a szendvicset egy percig pihenni, hogy a sajt kicsit megszilárduljon. Szeletelje a szendvicset félig sarokba, és azonnal szolgálja.