Hogyan lehet a lábad és a nadrág nagyobb

Az épület mérete a lábadban és a nadrágban lehetséges, ha következetesen részt vesz a súlygyakorló edzésprogramokban, amelyek az izomtömeg növelésére szolgálnak. Az izomméretre építő edzés nagyobb számú gyakorlatot tartalmaz, melynek célja, hogy az edzés során befejezze az izmok teljes túlterhelését. Mindaddig, amíg az izmaidnak elegendő ideje van a gyógyuláshoz, a méretük növekedni fog, ahogy gyógyulnak. Számos súlycsökkentő edzést végeznek, amelyek hatékonyak egyidejűleg a glutation, a quadriceps, a hüvelykujj és a borjak célzására. Vannak olyan közös csuklós gyakorlatok, amelyek izolálják ezeket az izomcsoportokat. Ez a cikk a vegyes vagy többszörös közös gyakorlatokra összpontosít.

Illessze két lába és ütés edzésébe a heti rutinodba. Terjessze ki az edzést egész héten úgy, hogy az izmok két napot kapjanak. A megfelelő ütemterv kedden és pénteken végzett munkát jelentene. Összetett mozgásokat végezhet egy munkameneten keresztül, és egy nap (egy lábujjak, lábszárítás, borjú) egy napot, vagy egy nap alatt nehezebb lehet. Vagy minden nap elvégezheted a hasonló edzésprogramokat.

Csinálj legalább három feladatot. Dr. Lee E. Brown az Országos Erő-és Kondicionáló Egyesülettől az izomépítéshez szükséges három-öt sorozatból áll. Mindegyik készletnek legalább nyolc ismétlésből és maximum 20-ból kell állnia. Mindegyik készletet közel izmos fáradtságra kívánja végrehajtani, ezért növelje a súlyt, ha 20 ismétléssel könnyedén elvégezheti és csökkentheti, ha Nem tudsz legalább nyolcat helyes technikával. (A helyes technika az összes ismétlésre vonatkozik.) Húsz ismétlés az izomépítés tartományának csúcspontjánál helyezkedik el, és több az állóképességi tartomány. A felmelegedésnél magasabb rep-készleteket lehet beállítani, növelni a súlyt és csökkenteni az ismétléseket a következő készletekben. Ennek egy része függ az Ön tapasztalatától, az előrehaladásodtól és az eredményektől.

Kezdje az edzést guggolással, amely a golyók és a quadriceps célját szolgálja. Ha a lábad csípős szélességűre van állítva, hajlítsa meg a térdét és hajlítsa vissza a csípőjét az alsó szintre, amíg a combjai párhuzamosan nem haladnak, majd felemelkednek (lásd 2. hivatkozás). Tartson egy pár súlyzót az oldaladon, vagy pihentesse a súlyát a vállak hátán, ha hozzá kell adnia a súlyokat. Mivel a célod a méret, akkor tervezed a testtömeg-guggoláson túli haladást. A súlyozott guggolás előtt felmelegedjen a testsúlyos tüdőkkel vagy testtömeg-guggolással.

Tegyél be tüdőt az edzésedbe, amely a quadjaidat, a macskákat és a borjakat érinti. Vegyünk egy nagy lépést egy lábával, hogy elcsúsztassuk a helyzetet, mindkét láb előre mutatva. Hajlítsa meg az ólom térdét, hogy lehúzza a hátát a padlóra, és tartsa a testét függőlegesen, ahogy leereszkedik. Állj meg, mielőtt a hátsó térd megérinti a talajt, majd jöjjön vissza, és térjen vissza a kiindulási helyzetbe. A következő rep, kapcsoló lábak. Mivel a célod a méreted, add hozzá a mellső oldalán lévő dummbelleket, vagy egy húzópálcát a vállszakaszodon keresztül a tüdődre. A fordított tüskék célozzák a glutationt. Ezeket a lépés elindításával kezdjük, ahelyett, hogy továbblépnénk.

Végezze el a súlyzó egyenesen álló lábszárnyakat, amelyek a hastáncot és a glutationeket mőködtetik. Tartson pár súlyzót lefelé a combja elé, tenyerével a lábad felé. Tartsa egyenesen a térdét és hajlítsa előre a derekát, miközben a csípőjét hátrafelé nyomja. Folytassa addig, amíg a háta párhuzamos a padlóval, majd felemelkedik.

Végezzen el edzést lépésről lépésre, hogy alaposan megterhelje a nadrágját és a combjait. Állj egy plyó doboz vagy pad előtt vagy gondosan halmozott aerob lépcsőn, és tegyél fel egy lábát. Hajtsa le a lábát, hogy teljesen magára tegye a dobozt. Lépjen le, majd kapcsolja a lábakat. Súlyzók vagy súlyzó segítségével növelhető az intenzitás.