Hogyan lehet a szénhidrátot egy kínai étteremben beszerezni?

A kínai éttermekből készült gyorsétel szénhidrátokkal, sóval és zsírokkal van feltöltve. Amint arra törekszünk, hogy szabályozzuk a szénhidrátok számát, élvezzük a kínai ételeket mérsékelten. Használja a szénhideg számlálást, a strukturált rendelést, az adag azonosítását, a lassú és tudatos étkezési és a fennmaradt tervezést, hogy mérsékelje a bevitelt, és tartsa a szénhidrátok számát, ahol azt szeretné.

Minden 1/3 csésze rizst számítsunk egy szénláncszámnak, vagy 15 g szénhidrátot. Egy hagyományos kínai étteremben egy egyedi rizs tál körülbelül 1 csésze vagy három szénhidrát számít. A sült rizs több zsírt és kalóriát tartalmaz, de a szénhidrátszám ugyanakkora – három csésze rizsenként. A barna rizs több rostot és tápanyagot tartalmaz, majd fehér, de ugyanazt a szénhidrátot. Az átlagos gyorsétteremben a kínai kijárati ebéd különlegessége körülbelül 2,5 csésze sült rizs, vagy 7,5 szénhidrát és 570 kalória.

Mindegyik 1/4 csésze édes mártást gránitként számolja. Mindegyik 1/2 csésze vastag saláta mártást gránitként számoljuk a sűrítéshez használt kukoricakeményítő miatt. Az átlagos gyorsétterem kínai kijárati ebéd speciális, mintegy 1 csésze mártással, így négy szénhidrát és 300 kalória.

Számítsd ki a háromszörös méretű darab rántott és mély sült csirkét, garnélarákot vagy húsdarabot egy szénhidráttartalomként, és adj meg három zsírszámot. Az átlagos kínai kijárati ebéd különlegessége hat-kilenc bite méretű sült darab.

Minden egyes 1/3 csésze kockára vágott zöldséget (sárgarépát, paprikát, vízgesztenyét, bébi kukoricát, borsóhéjat stb. Számítsd fel minden 1/2 csésze gyümölcsöt, mint egy carb-számot. Számítsd fel minden 1/2 csésze anyát, mint egy carb számot. Az átlagos kínai ebédet a zöldségekkel, gyümölcsökkel és / vagy diófélékkel együtt kb. 1/2 csésze vagy körülbelül 1,5 pohár.

Minden 1 és 1/2 csésze főtt zöld leveles zöldségeket (bok choy, zeller, spenót, káposzta stb. A zöld leveles zöldségek a legjobb értéket a szénszámláláshoz.