Hogyan lehet a vékony, szakadt megjelenést kapni

A karcsú és csiszolt testalkat kivágása fegyelmet és elkötelezettséget igényel. A vékony, szakadt megjelenéshez a testzsír százalékának csökkentése szükséges, miközben a sovány izomtömeget tartja. A zsíros veszteség szempontjából kulcsfontosságú az intenzív edzésprogram, mert az izmok növelik az anyagcserét. Egy speciális edzés program kombinálása egy magas fehérjetartalmú, alacsony zsírtartalmú étrendjével a tested szűk, karcsú megjelenést kölcsönöz.

Vegyen részt a teljes test erejével kapcsolatos edzésprogramokban heti négy nap alatt. Végezze el a lábszárakat, a hátsó ülést, a mellkas mellkasi préselését, a bicepszek, a tricepszek és az abszolút és a felső vállprés helyét. Csinálj minden egyes edzéshez. Végezzen el egy 25 ismétlésből álló készletet, 15 ismétlésből álló készletet, 10 ismétlődő készletet és nyolc ismétlésből álló készletet. Növelje az egyes feladatok súlyát, miközben csökkenti az ismétléseket. Emelje fel a nehéz súlyt, így minden készletet nehéz elvégezni.

A kardiovaszkuláris intervallumokat hetente három napig végezze el a tárolt zsír elégetéséhez. Az elliptikus géppel 30 másodpercig alacsony ellenállással mozogjon, lassan haladjon egy percig, vagy futson 30 másodpercig a futópadon, és járjon egy percig.

Fogyasszanak el egy alacsony zsírtartalmú és magas fehérjetartalmú étrendet, hogy segítsék az izmok helyreállítását és fejlődését, ami ösztönzi a zsírégetést. Egyél karcsú húsokat, halakat, tojásokat, bőr nélküli baromfit, hüvelyeseket, szójababokat, teljes kiőrlésű gabonát, zöldségeket, gyümölcsöket és egészséges zsírokat, mint a magokat, dióféléket, avokádót és olívaolajat. Minden étkezéskor legyen egy sovány fehérje és komplex szénhidrát. Például, eszik 4 uncia sült csirke, ½ csésze egész búza tészta és 1 csésze spenót.

Maradjon távol a feldolgozott élelmiszerektől, amelyek kényelmesnek tűnnek, de tényleg szabotálják a zsírégető erőfeszítéseiket. Kerülje az előre fogyasztott ételeket, konzerveket és fagyasztott vacsorákat, amelyek magas a nátrium-, zsír- és kémiai tartósítószerekben.