Hogyan lehet arcot húzni maszk narancsokkal

Az arcbőrök csodákra számítanak az arcszín számára, elhalt hámsejteket, és a sima, izzó bőreket fedezik fel. Ha úgy gondolja, hogy az arcbőr héja túlmutat az eszközén, örömmel tudhatja, hogy a narancshéj betöltődik pontosan azon, amire szüksége van ahhoz, hogy otthoni saját arcmasszát maszkoljon. A változások először finomak, de a havi arcvonás hamarosan világosabb, fiatalosabb arcszínt mutat.

A narancsot hűvös, folyó vízzel mossa le, majd alaposan szárítsa meg papírtörölközővel.

Távolítsa el a narancssárga héj külső 1/16 – 1/8 részét növényi hámozóval, citrus zeszterrel vagy éles vágó késsel.

Melegítsük elő a sütőt a legalacsonyabb hőmérséklet-beállításra – általában 145-150 fok. A narancshéjokat egy sütőlapra terítse, és helyezze a lapot a meleg sütőbe.

Nyissa ki a sütő ajtaját legalább 2 cm-re nyitva, hogy biztosítsa a levegő keringését és alacsony hőmérsékletet. Szárítsuk le a héjakat néhány órára, vagy amíg teljesen szárazak és törékenyek. A sütőben egy éjszakán át hagyhatja a héjakat, de mindenképpen kapcsolja ki a hőt és zárja le a sütő ajtaját, mielőtt bedobná.

Engedjük, hogy a szárított narancshéj teljesen lehűljön, majd porlasztja a héjakat a kukoricaliszt konzisztenciájába, keverővel vagy kávédarálóval.

Helyezze a narancssárga héjakat tiszta tálba, és egyenlő részen keverje össze a vizet. Alternatív megoldásként keverje össze a földi héjakat enyhe arcápolókkal vagy teljes zsírtartalmú joghurttel.

Mossa meg az arcodat, és szárazon hagyd. A narancshéjat simítsa arcra, majd masszírozza a keveréket a bőrébe, szelíd körkörös mozdulatokkal, 2-3 percig.

Az arcot langyos vízzel öblítse le. A bőre puha törlőkendővel száraz legyen, és hidratáljon.