Hogyan lehet elmosódni a sötét karikákat a szeme alatt

A szem alatti sötét karikák jelennek meg, hogy idős vagy fiatal vagy. Míg a hibák egy része a genetikához megy, vannak más tényezők is, amelyek bejutnak a játékba. A gyakori okok ismerete, valamint a sötét karikák csökkentése, amelyek a szeme alatt alakulnak ki, fiatalabbak és magabiztosabbak lehetnek. Használjon néhány hazai jogorvoslatot, hogy pénzt takarítson meg drága krémekre vagy műtétekre.

Hét-kilenc órányi minőségű alvást kap minden este. Használjon egy extra párnát a fejed alatt, hogy segítsen extra folyadékok lecsapódni az arcodból alvás közben.

Hideg sűrítést alkalmazzon a szemére, amikor reggel készen áll. Egy mosogatószert áztasson hideg vízzel, és helyezze a szemébe, és hagyja ott, amíg a ruhák nem melegednek fel. Húzza ki és ismételje meg három vagy négy alkalommal.

Pihenjen 10-15 percig a te szemeden található teáskabákkal. Míg egyes emberek szívesen használják a kamillát a pihentető hatása miatt, minden tea fog működni. Dr. Marianne O’Donoghue, a bőrgyógyászat professzora a Rush-Presbyterian-St. Luke’s Medical Center, Chicago, azt mondja, minden teát tartalmaznak a tannin, ami segít csökkenteni a puffadás és a sötét karikák. Hagyja őket a szemére öt percig a kívánt hatás érdekében. Csomagolja be először a teáscsomagot egy szövetbe, így a tea nem fedi a bőrt.

Csukja be a szemét, és fedje le őket nyers burgonyával vagy uborkával. Engedje meg, hogy a szeletek 15-20 percig pihenjenek, miközben lazítanak. Hűtsük le a szeleteket vagy helyezzük őket egy tál jeges vízbe, hogy hideg legyen. Távolítsa el a szeleteket, és meleg vízzel öblítse le a szemét, majd vigye fel a szelíd krémt.

Az ajánlott napi nyolc-tíz pohár vizet itassa. Távolítsa el a dohányzást, valamint alkoholos és koffeinmentes italokat az étrendből. Vágd le a sós ételeket. Mindezek a módszerek megakadályozzák, hogy a felesleges vizet megtartsák az arcodon, ami a puffadást és a sötét karikákat emeli ki.

Vegyen le allergiás gyógyszert, ha gyanítja, hogy allergiája van, ami a sötét karikák és a puffadt szemek gyakori oka. Az over-the-counter gyógyszert valószínűleg a trükk. Ha súlyosabb allergiás reakciója van, beszéljen kezelőorvosával az egyéb hatékonyabb allergiás kezelésekkel kapcsolatban.