Hogyan lehet elpusztítani a hasi zsírt nyolc héten belül

Nyolc hét egy ambiciózus időkeret az életmódbeli változások eredményeinek megtekintéséhez, és egyes esetekben nem elég idő ahhoz, hogy teljesen elrontsuk a hasa zsírt. Keményen dolgozik nyolc hétig, és valószínűleg néhány észrevehető eredményt lát, még akkor is, ha az adott idő alatt nem teljesíti teljes mértékben a célját. Kombinálja a testsúlycsökkentés alapjait – az étrendet és a testmozgást – olyan technikákkal, amelyek javítják a testtartását, hogy segítsék a középső rész vizuális kiegyenlítését.

Vágott kalóriák, de állítsd be a reális célokat

Nem lehet kétjegyű súlycsökkenést elérni egy nyolchetes időszak alatt, de elindíthat egy olyan életmódváltozást, amely lehetővé teszi a nagy zsírveszteségeket az idő múlásával. A biztonságos és fenntartható súlycsökkenés hetente 0,5 és 2 font között van, ezért reálisan céloznia kell a 4 hetes és 16 font súlycsökkenést a nyolchetes időtartam alatt. Ne feledje, hogy ez a súlycsökkenés az egész testéből származik – beleértve, de nem kizárólagosan, a hasát. Ezt a veszteséget úgy érheti el, hogy csökkenti a kalóriabevitelét 250-1000 kalóriára kevesebb, mint az ég. Hány kalóriát kell vágnia, attól függ, hogy milyen kalóriatartalmú. Használja az online számológépet, hogy meghatározza a jelenlegi kalóriatartalmát, vagy konzultáljon egy regisztrált diétás emberrel, majd vonja le a 250-1000-et, hogy létrehozza kalória célját a fogyás számára. Például egy aktív 31 éves férfi, aki 6 láb magas És súlya 180 font, naponta körülbelül 3200 kalóriát éget el. Mivel kalóriatartalma viszonylag magas, 1000 kalóriát vághat el naponta 2 200 kalóriát fogyasztva, és hetente 2 fontot veszíthet. Másrészt egy ülő 53 éves nő, aki 5 láb, 1 hüvelyk magas és súlya 135 kg, csak 1700 kalóriát éget el naponta. A kalóriáit 1450 vagy 1200 kalóriára kell csökkentenie, és hetente 0,5-1 fontot veszít. Az 1000 kalóriahiányra való törekvés túl alacsony lenne a kalóriabevitelénél: Ne fogyasszon kevesebb, mint 1800 kalóriát naponta, ha ember vagy naponta 1 200 kalória, ha nő vagy. Míg ez a baleseti diéta rövid távú eredményeket kínálhat a skálán, akkor valószínűleg elveszíti az izomszöveteket, csökkenti az anyagcserét és felállítja a pályát, hogy visszanyerje az elveszett súlyokat, miután elhagyta az étrendjét.

Maximalizálja a húgyhólyag-veszteséget a testmozgással

Aktívan kell aktívabbnak lenni ahhoz, hogy mindössze nyolc hét alatt elérje a zsírvesztés maximalizálásának célját. Tartsa aerob tevékenységét a menetrendben többször hetente, és hagyjon egy vagy két “pihenőnapot”, hogy a teste helyreálljon. A legjobb eredményeket akkor kapja meg, ha erőteljesen dolgozik, amikor gyakorol. Tény, hogy az erőteljes testmozgás az egyetlen módja annak, hogy jelentős zsírégetést indítson el, a 2011-es Journal of Obesity című tanulmány szerint. Amikor a kutatók összehasonlították a nagy intenzitású testmozgás, az alacsony intenzitású testmozgás és a testmozgás zsírégető hatását, Azt találták, hogy csak a nagy intenzitású gyakorlók képesek jelentős mennyiségű súlyt veszíteni, ez nem jelenti azt, hogy a veszélyes intenzitással kell gyakorolnod magad. Ehelyett pár rövid élettartamú intervallumokat, hosszabb pihenési időközökkel, amelyek lehetővé teszik a helyreállításhoz. Például, 5-10 percig melegítés után, a “sprint” -et maximális intenzitással 15 másodpercig dolgozzuk, majd 45 másodpercig alacsony intenzitással dolgozzunk. Ismételje meg 10-15-szer a rövid zsírégető edzést, majd töltse le a 5- 10 perces lehűlést. Ahogy fejlettebbé válik, meghosszabbíthatja sprintjeit, és csökkentheti a helyreállítási időközöket – például 20 másodperces sprintelés és 40 másodperces helyreállítás – vagy egyszerűen csak több intervallumot adhat az edzéshez. Párosítsd aerob testmozgásodat az edzéssel Hetente egy pár napot. Az olyan mozgások, amelyek egyszerre több izomot is végeznek, mint például a halálozás, a pattanások, a guggolás és a pullupok, segítenek egész testének testelésében néhány gyakorlatban, és segítenek a kalóriatartalmának növelésében. Vizuálisan lapítsa a gyomrot deszkákkal, faforgácsokkal és orosz csavarokkal – olyan mozdulatokkal, amelyek megerősítik a derékban levő izmokat, így a gyomra kisebbnek és hízelgőbbnek tűnik. Ha nem vagy biztos benne, hová kezdjen, kérje meg a fitness szakembert, hogy tervezzen egy edzésprogramot az Ön számára.

Más életmód módosítása

A rohanás, hogy azonnal elveszíti a hasa zsírjait, elhagyhatja a stresszt, de ez valójában ellentétes a céljaival. Annak ellenére, hogy az életmód módosításaival foglalkozik, más kötelezettségvállalások tetejénél fogva időt nyújthat magának a stressz enyhítésére – például pihentető időbeosztással a szeretett személy számára, a kedvencével játszó játékkal vagy jógaórával vagy irányított elmélkedés. Ezenkívül győződjön meg róla, hogy elég aludni. Ezek a tevékenységek segítenek normalizálni a stressz hormon szintjét, megakadályozva a stressz hormonok emelkedését, amelyek egyébként a hasi zsírgyarapodást eredményeznék.

Állj fel egyenesen a vékonyabb megjelenéshez

Bár ez nem teszi, hogy elveszíti a zsírt, javítva a testtartás lehet, hogy nézel ki karcsúbb. Bizonyos testtartásbeli problémák – mint a hátat megrepesztése és a vállak elcsúsztatása – megteremti a kerekített gyomor megjelenését, aminek következtében úgy néz ki, mintha több hasi zsírt viselsz, mint amennyit valójában csinálsz. Nap, tartsa 5 másodpercig minden alkalommal, hogy megtartsa a vállát a kerekítés előre, azt ajánlja a Harvard Medical School. És képzeld el, hogy egyenes vonalat teremtesz a fejedről a vállodon, a csípőn és a bokán. Emelje fel a mellkasát felfelé, és húzza hátra a vállpengéit, anélkül, hogy hátat engedne. Ez javítja a beállításokat, így finomabbnak látszik.