Hogyan lehet elrejteni az orrgyűrűt a munkahelyen

A karikatúra tetoválás és piercing formájában hamar népszerűvé vált az elmúlt harminc évben. A teste ilyen módon díszítése társadalmilag elfogadható, de a munkáltatóknak nem kell csípődniük a trendhez. Míg egy jelenlegi munkáltató nem tud tüzetni az orrodunkat, akkor a vállalat úgy dönthet, hogy a felvételi eljárás során ezt átugorja. Ne feledje, hogy bizonyos iparágak és pozíciók nagyon hagyományosak, ezért előfordulhat, hogy az orrát átszúrja, vagy teljesen be kell dugnia.

Megfontolások Piercing előtt

Tekintse át a vállalat szabályzatát a ruhák kódjairól, mielőtt áthatolna. Vegye figyelembe, ha munkatársai tetoválással vagy alternatív piercingekkel rendelkeznek annak megállapítására, hogy a menedzsment elfogadja-e a trendet, vagy sem.

A Piercing elrejtése

Értsd meg, hogy a kezdeti piercinget legalább 2-4 hétig kell viselni, de akár 3-4 hónapig is eltarthat a piercing teljes gyógyulása. Ne szedje az orrát, ha nem tudja megtartani az eredeti piercinget ebben az időszakban.

Beszéljétek meg lehetőségeit egy professzionális, engedélyezett lyukasztóval. Válasszon ki egy kis gauge csapot, nem pedig egy nagy gyűrűt, ha lehetséges, olyan színnel, amely szorosan illeszkedik a bőrszínéhez, hogy kevésbé látható legyen.

Győződjön meg róla, hogy minden nap tisztítsa meg a területet, hogy megelőzze a fertőzést, ami pirosságot és irritációt okozhat, és felhívja a figyelmet a piercingre. Mosson kezet a tisztítás előtt és után, és ne érintse meg a piercinget.

Használjon apró kötést a piercingekhez, amelyek még nem teljesen gyógyultak. Ne hagyatkozzon erre a módszerre hosszabb ideig, vagy gyanúsnak tűnik.

A lyukat tiszta vagy húsos színtartóval csak akkor kell álcázni, ha a piercing teljesen meggyógyult és a gyűrű eltávolítható. Használjon pyrex-üvegt, politetrafluor-etilént vagy bio-flex orr-tartókat, mivel ezek tiszta, rugalmas anyagok, amelyek gyakran L- vagy csavart kanyarban vannak kialakítva.

Fogja le a csapot smink használatával csak miután a piercing teljesen meggyógyult. Használjon vékony réteg könnyű alapot és porot a piercing körül, de ne közvetlenül a lyukba. Az orrpajzsokat álcázza egy héjas színű körömlakkal, de ügyeljen arra, hogy ne szivárogjon bele a lyukasztott bőrbe.