Hogyan lehet eltávolítani a forrásoktól távol maradt hegeket

A csecsemők olyan pustulák, amelyek a fertőzött hajhagymának köszönhetően a bőrön keletkeznek. A színezékek vörös, emelkedett dudorok, amelyek érzékenyek az érintésre és tartalmaznak gennyet és baktériumokat. Az egyiket megrepedték és meggyógyították, a hegek fájdalmas emlékeztetőként maradhatnak a bőr felszínén. Lehetőség van a dermatológiai eljárások, a holisztikus gyógyítás és az over-the-counter kezelés során a kefélés hegesedésének megszüntetésére. A hegesedés megakadályozása azonban a legmegfelelőbb, ha a kötést és az antibakteriális kenőcsöt forraljuk fel, miközben még mindig jelen van a bőrön.

Vegyen 250 mg C-vitamint reggel és még egy 250 mg-ot este. A C-vitamin gyorsítja a sebek és hegek bőrgyógyulását a Doktor házi jogorvoslati könyvének részletéből. A C-vitamin bevitele a bőrt antioxidánsokkal oldja meg, amelyek segítenek eltávolítani a környezeti toxinokat és elősegítik a bőrsejtek regenerálódását.

Kémiai dörzsölés vagy dermabrázió kiválasztása a bőrgyógyászból. Ezek az eljárások eltávolítják a sérült bőrréteget, amely láthatóvá teszi a friss bőrt. Számos kezelésre lehet szükség, amíg a hegesedés el nem tűnik, a heg súlyától függően. A Maryland-i Egyetem Orvosi Központja szerint a dermabrázió mélyebbre kerül a bőrfelületen, mint a kémiai hámlasztások, így ezeket a lehetőségeket megvitassa bőrgyógyászával.

Alkalmazzunk E-vitamint dúsított hidratálót a hegre, hogy felgyorsítsuk a gyógyulást. A Doktor házi jogorvoslati könyvének megfelelően az E-vitamin-kapszulát is átszúrhatja, és az olajat a hegbe dörzsölheti, hogy elősegítse a gyógyulást és csökkentsék a forralási hegeket.

Egyél cinkben gazdag ételek, pl. Tökmag, svájci sajt és brazil dió. A cink olyan ásványi anyag, amelyet a szervezet a bőrsejtek és a kollagén kialakításához szükséges. Ezeknek az ételeknek a friss gyümölcsökkel és zöldségekkel, sovány húsokkal, teljes kiőrlésű gabonával és alacsony zsírtartalmú tejtermékekkel való egészséges táplálkozása biztosítja a megfelelő sebgyógyulást.

Alkalmazzuk a fényvédőt a hegre, amikor szabaddá teszitek magatokat. A nap UV-sugarai nem csak rángatják a hegesedést, hanem gátolják a gyógyulást. Stephen Kurtin, a New York-i dermatológus és a New York-i Városi Egyetem Orvosi Gyógyszerészeti Tanszékének bőrgyógyászati ​​egyetemi adjunktusa szerint a hegeket erős fényvédőkkel kell lefedni, mint az SPF 30 és újabb.