Hogyan lehet enyhíteni az üreg fájdalmat

Az üregeket vagy a fogszuvasodást a lepedékképződés, a baktériumok és az élelmiszer-részecskék okozzák. A kaviták kisebb érzékenységet, szomorú fájdalmat, sőt szélsőséges fájdalmat és kényelmetlenséget okozhatnak. Függetlenül attól, hogy enyhe vagy súlyos fájdalmat érez-e, tervezzen időpontot egy fogorvosnál, ha gyanús üregbe. A bal kezeletlen üregek károsodást okozhatnak az idegekben és az ínyekben. Várja az ütemezett megbeszélést, használjon néhány öngondoskodó technikát, hogy megkönnyítse fájdalmát.

Öblítse le száját legalább egy órán keresztül meleg vízzel. A meleg folyadék enyhíti a fájdalom egy részét, és eltávolítja az üregben elhelyezhető élelmiszer-törmeléket is.

Vegyünk egy over-the-counter fájdalomcsillapító gyógyszert, mint az ibuprofén, az acetaminofen vagy az aszpirin. Olvassa el az üvegen található utasításokat és figyelmeztetéseket, és hajtsa végre az utasításokat.

Hozzon létre egy jégcsomagot úgy, hogy négy-hat jégkockát helyez el egy lezárható műanyag tasakban. Fedje le a hátát egy tiszta mosogatóronnyal, és óvatosan nyomja meg a zsákot az arcának a területére, ahol a fog található. Módosítsa a jeget szükség szerint.

Brush, fogselyem, és öblítse le a fogait a szokásos módon, amíg az ütemezett időpontot választja. Csak akkor használjon enyhe nyomást, ha az érintett területet megvédi az extra fájdalom megelőzésére.