Hogyan lehet fóliába csomagolt pisztrángot készíteni

Még a szabadtéri főzni kezdők is szolgálhatnak a vendégeknek méltó pisztrángokat a fóliák csomagolásán a grillen. Ezzel a főzési módszerrel a halak nem szétesnek, kiszáradnak, vagy nem ragadnak a grillsütőhöz, és tábortűzzel dolgoznak, valamint háztáji gázt grillmel. A zöldségek hozzáadásával minden csomag egy étkezést – könnyű főzni, könnyű kiszolgálni és könnyű élvezni az evést.

A pisztráng egy enyhén ízesített hal, amelyet fej nélkül lehet elkeverni, fej nélküli vagy csontozatlan filé. Ha a pisztrángot grillezed a csontokra, belekerül és méretezed. Ügyeljen arra, hogy távolítsa el a pisztráng gerince mentén húzódó vért, és hagyja a vénát, hogy tönkretegye a hal ízét. Távolítsa el a véna könnyen rajzával egy kanál hegye mentén a gerinc a üregben a pisztráng, hogy levágják. Alaposan öblítse le a halat hideg folyóvíz alatt.

A nagy teherbírású fólia erős csomagot tesz, amely ellenáll a forró grill használatának. Húzzon meg egy fóliát néhány hüvelyk hosszabb ideig, mint a hal, és helyezze a halat a közepére. Hozd létre a grillező csomagot úgy, hogy egyszerűen összecsukja és megköti a fóliát a hal körül, lezárva a széleket, hogy megőrizze a nedvességet. A fóliát belülről bepermetezzük, hogy az élelmiszert ne ragadjon meg, vagy használjon tapadós fóliát a halak homályos oldalával.

A fóliatasak azt jelenti, hogy a fűszerekkel és a zöldségekkel a halakkal pecsétethet, mivel az ízét fokozza. A fűszerezés olyan egyszerű, mint a halak üregében levő citrom- vagy mészszeletek, néhány tengeri sóval és őrölt borssal. Illatos gyümölcsöket, mint például kapor, tarragon és petrezselyem, enyhén hagymával könnyedén ízesített halat, vagy adjunk hozzá kedvenc szeletelt zöldségeket, hogy egy ételt keressünk. Válasszon olyan zöldségeket, mint a borsó vagy nyári squash, amely gyorsan elkészítheti a szakácskát, vagy szeletelje a kemény zöldségeket, például a sárgarépát vagy a rendkívül vékony burgonyát, hogy elkészüljenek, amikor a halat főzzük.

Helyezze a csomagokat a grillre, legalább 1 hüvelyknyi távolságra egymástól, így könnyedén megfordíthatja őket. Indítsanak el csomagokat, amelyek zöldségeket tartalmaznak az alján lévő halakkal, és tartsák őket egy emelt állványon, hogy megtartsák a halat. A zöldség gőz, ahogy a hal kész. A csomagokat néhány percig átfordíthatja, mielőtt eltávolítaná őket a grillből, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a zöldségek elkészültek. A fagyasztott csomagot, amely zöldséget nem tartalmazó halat tartalmaz, általában előmelegített grillen 4-5 percig kell főzni mindkét oldalon. A grillezési idő számos tényezőtől függ, például attól függően, hogy a rack mennyire közel van a szénhez vagy a lánghoz, a hal méretéhez, függetlenül attól, hogy társalgást készítesz-e halat és zöldséget, és ha a grill nyitott vagy zárt. Ha a grilltartó tele van csomagokkal, kapcsolja be az elhelyezést, amikor bekapcsolja őket – a középső csomagokat kívülre, a külső csomagokat a középpontba helyezve, Vizuálisan ellenőrizze a halak vastagabb részét. A megfelelően főzött halak átlátszatlanok és egyszerűen pelyhek villával. Nyissa ki az egyes csomagokat, hogy ellenőrizze, visszazárja a fóliát, és visszaküldjen minden olyan dolgot, amely nem történt a grillen.

Tiszta szünet

Újra fólia

Minden becsomagolt

Minden kész