Hogyan lehet főzni a csirkemellet a grillen alumínium fóliával

Növelje a kempingfelszerelést egy új szintre azáltal, hogy főzött csirkemellet csomagolva az alumínium fóliába az otthoni grillen. A fólia nemcsak csökkenti a rendetlenséget, hanem felgyorsítja a főzési időt is, és a csirke ajánlatot tartja a nedvességgel való tömítéssel. Adjon hozzá néhány fűszert és néhány zöldséget egy teljes étkezéshez egy csomagban.

Melegítsük fel a grillet közepes magasra. Készítsen két, alumíniumfóliából készült lapot, amely 18 hüvelyk hosszúságú, 24 hüvelyk. Helyezze a lapokat a tartósság érdekében.

Helyezzen egy felolvasztott, csontozatlan csirkemellet minden egyes egymásra rakott fólialapra, helyezze a csirkét a fólia egyik oldalára. Szeletelje a csirkemellet minden kívánt ízesítéssel, például sóval, borssal, fokhagymával, citrommal vagy mesquite fűszerekkel. Adjon hozzá zöldségeket, például sárgarépát, hagymát, nyári squashot vagy paprikát, vagy tetszetős mártást.

Hajtsa a fólia másik oldalát a csirke felett, hogy zsebeket hozzon létre. Hajtsa le a külső széleket két vagy háromszor, hogy szoros tömítést készítsen.

Helyezze a fólia csomagokat az előmelegített grillezőbe, és főzzön 15-20 percig, egyszer forduljon. Vegye ki a csomagokat a grillből, és óvatosan helyezze be a hús hőmérőt a csomagokba és a csirkemellbe. A csirke akkor történik, amikor a hőmérő 165 F-et olvas. A csirke nyugalmi állapotát öt percig hagyja nyugtázni, mielőtt levágja.