Hogyan lehet kézzel tintát kapni

Mindenki tartott egy szivárgó tollat ​​egy bizonyos ponton, és tollat ​​vett a kezükbe. A legtöbbet vagy egészet otthon távolíthatja el, függetlenül a toll típusától. A golyóstoll, a szökőkút és az állandó jelölő könnyedén eltávolítható. Ha még mindig apró mennyiségű a kezed, akkor a bőröd elszalad, mert a bőre csak a bőr legkülső rétegeit fedi. Egészségét nem veszélyezteti, ha tinta van a bőrén.

Öntsön alkoholt a papírtörölközőre nagyvonalúan. A telített papírtörölközővel erőteljesen dörzsölje a tintát kezeire. Ez eltávolítja a tinta nagy részét.

Mosson kezet egy habos szappannal, például Lava szappannal. Ez a szappan hatékonyan tisztítja az olajat, zsírt és a festéket a bőrfelületről. Tartalmaz horzsamát, durva vulkáni kőzetet, amely hámlasztóként működik. Ezt a szappant vásárolhatja meg a boltokban és a nagy dobozokban.

Ismételje meg az 1. lépést, ha még mindig tinta van a kezében. Az alkoholt orvosi létesítményekben használják, hogy eltávolítsák a bőrből előgyártott tintajeleket és szalagmaradványokat.

Alkalmazzunk kézmosószert a kezére, hogy megakadályozzuk a szétzúzódást és a száraz bőrt. A bőr a védekezés első gátja a káros baktériumok ellen.