Hogyan lehet nagyobb a lábad és a lábad kisebb

Kiválasztása gyakorlatok, amelyek középpontjában építeni a gluteal izmok hozhat létre a nagyobb butt akarsz. Ezenkívül figyelemmel kell kísérnie az étrendet és elvégeznie kell a szív- és érrendszeri gyakorlatokat, hogy a lábad kisebb legyen, miközben ellenállóképességet végezsz, hogy nagyobb legyen a nadrágod. Rendszeresen végezzen csikóépítő gyakorlatokat, hogy megkapja a nagy csikket, amire vágyik.

Végezze el a hamstring fürtjeit, hogy a gluteus izmokat megépítse anélkül, hogy a lábad nagyobb lenne. A göndör göndör egy olyan edzés, amelyet az edzőteremben kell választani, amely elszigeteli a hüvelykujj izmait, valamint a gluteális vagy csikorgó izmokat. Végezzen el, feküdjön lefelé laposan a padon, és helyezze a lábát az alsó sáv alatt. Lassan görbítse le a súlyát a hátára, majd lassan térjen vissza a kiindulási helyzetbe. Végezzen el három, 10-12 ismétlést, közepes súlyú tömeggel, hogy nagyobb testet építsen.

Ragadós kesztyűt is felvehet az edzésprogramban, hogy nagyobb testet építsen. A glute kickback gyakorlat elszigeteli a gluteális izmokat, hogy a nadrágod alakosabb legyen. Végrehajtásra, menj a földre a kezed és a térdeid között. Emelje fel a jobb térdét a földről, és lazítsa meg a jobb lábát, miközben megtartotta a térdét 90 fokos szögben. Próbálja meg a térdet a derék szintjéhez. Visszatérés a kiindulási helyzetbe. Ismételje addig, amíg már nem folytathat több ismétlést. Használja ugyanazt a technikát a bal lábhoz. Végezzen három szettet mindkét oldalon, hogy nagyobb testet építsen anélkül, hogy a lábad nagyobb lenne.

Végezzen kardiovaszkuláris gyakorlatokat, hogy kisebb legyen a lábad és a nadrágod nagyobb. Hosszú távolságokat kell futtatni a talajon, hogy a zsírok zsírosodjanak a lábadon, hogy kisebbek legyenek. Ráadásul a vízszintes felületen történő futtatás megakadályozza a további borjúizmok gyakorlását, ami növeli a lábakat. Állítsa be a célt, hogy hetente 45 percig, 1-4 órára, egy órára fusson, hogy kalóriát égessen a lábadon, hogy kisebb legyen.