Hogyan lehet orvosi számlát kapni egy hiteljelentésből

A bűnöző orvosi számlákat jelentheti a hitelintézetnek, és megjelenik a hiteljelentésben. Bár a szokásos orvosi számlákat gyakran nem jelentik a hitelintézőknek, az orvos orvosának, a kórháznak vagy az orvosi szolgáltatónak nem tekinthető kintlevő számlákat el lehet adni egy gyűjtőhelynek. Miután az orvosi számlák átkerülnek a gyűjteményirodába, általában beszámolnak egy hitelintézetről, és orvosi gyűjtemények alatt szerepelnek. A pontatlan orvosi számlák megtámadhatók az eltávolításhoz. A pontos orvosi számlák továbbra is a jelentésben maradnak, de a fiók státusza az adósság megfizetése miatt zártnak vagy aktuálisnak tekinthető. Az orvosi számlák csődbe való belefoglalása szintén módosítja a fiók státuszát.

Szerezd meg a hiteljelentéseit. Rendelje az Equifax, az Experian és a TransUnion jelentéseket. Mindhárom hiteljelentés jellemzően hasonló információkat tartalmaz, de az orvosi cég vagy a gyűjteményügynökségi jelentési eljárások különbségei alapján kissé eltérhet.

Ellenőrizze az egyes hitelminősítéseket a pontatlan orvosi számlákért. Keressen olyan számlákat, amelyek még soha nem voltak bűnösek, vagy téves egyensúlyt tükröznek. Készítsen listát minden olyan fiókról, amely nem megfelelő a további kutatásokhoz.

Lépjen kapcsolatba a hitelviszonyt megtestesítő adóssággal rendelkező társasággal. Beszélje meg a pontatlanságokat és kérje a fájlok kijavítását. A pontos adósságokért, beszélje meg az adósságcsökkentési programot, amely felajánlja az adósság kifizetését. Ha az adósságát egy gyűjteményügynökség birtokolja, lehet, hogy tárgyalásokat folytathat egy olyan rendezésről, amely törli az adósságát, és frissíti fiókját zárt állapotban.

Fájlhitel vitákat folytat minden egyes hitelintézettel, ahol pontatlan információ szerepel, ha egy vállalat nem hajlandó frissíteni a fájlt. A legtöbb hitelintéző az online vitarendezési formanyomtatványt kínálja, de a vitás kérelmet postai úton is elküldheti.

Beszélje pénzügyi helyzetét ügyvéd vagy pénzügyi tanácsadóval, ha az orvosi számlák magasabbak, mint fizetni. Ellenőrizze az opcióit, beleértve a csődöt. Ha csõdeljárást folytat, jegyezze fel az összes hitelszámláján feltüntetett orvosi számláját. Miközben ezeket a számlákat nem távolítják el, a fennmaradó egyenleg nullán szerepel a hiteljelentésben.

Átrendezheti kreditjelentéseit, miután kifizette az orvosi számlákat, frissítést kér a fájljairól, vagy véglegesítette a csődöt. Tekintse át a jelentésben felsorolt ​​összes orvosi számlát, hogy hiteles fájlod pontos legyen. A pontos adósságok csőd után törölhetők a csőd típusa szerinti törvényes határidőn belül. Idővel a negatív orvosi számla kifizetések hatása csökkenni fog, ha folyamatosan kifizeti a számláját időben.