Hogyan lehet túl sok sót kenni a sertéshúsban

Még a legjobb szakácsok néha túlságosan szabadok a só rázószerrel. Mielőtt ismered, tökéletes sertéspörködése látszólag tönkrement. Ebben az esetben egy adag megelőzés érdemes egy font gyógymódot, mert amint egy étel túl sok sót nem könnyű megmenteni. Kerülje el a problémát elsősorban a só hozzáadásával egy időben. Mindig hozzáadhatsz többet, de soha nem lehet igazán eltávolítani. Mégis, néhány technika segíthet a maszkolásban.

A sülteket savas összetevőket tartalmazó szószsal, például borral, citromlével vagy ecettel szabad felszolgálni. A sav egy másik ízesítő profilt kölcsönöz az edénynek, így kevésbé tűnik ki a só.

Készíts egy enyhén édes mártást, hogy ellensúlyozzák a sózott sózás. A trükk csak a megfelelő arányban éri el a sót, anélkül, hogy túl édes lenne.

Készíts egy gazdag, zsíros mártással a sertéshúst, például egy vastag mártást. Használjon vajat, olajat vagy állati zsírt a szószban, de ne használjon sót. A zsír hozzáad egy nyelvet borító textúrát, amely segíti a hús sósságát.

Tálaljuk a sülthez mellékelt ételeket, például rizst vagy tésztát, sót nem adunk hozzá. Ha együtt fogyasztják, a sózott sertéshús jól illeszkedik a sózatlan ételhez.

Távolítsa el a sütés külső 1/8 hüvelykét, ami szintén eltávolítja a fűszerezést. Ha sült a sült, ez a lépés nem lesz a kívánt hatás, mert a saláta tovább süllyed a húsba.