Hogyan térjünk el a sötét foltoktól

A térdek sötét foltjait általában a hyperpigmentáció okozza, amikor a bőr túl vastag vagy száraz. Megszabadulhat ezekből a sötét foltokból, ha minden héten időt vesz igénybe, hogy térdre vigye a gondjait, hogy ne kelljen olyan sötét, száraz és durva nézni, és visszaforduljon a rugalmas és húsú megjelenéshez. Olyan tételeket használjon, amelyekkel valószínűleg már kezeli és eltávolítja a sötét térdpótlásokat.

Félre vágja a citromot, és dörzsölje a pépet és a gyümölcslevet a térd sötét foltjai fölé. Kerülje az esetleges nyitott vágásokat vagy sebeket, mivel a citrom savassága megdöbbenteti a bőrt. Hagyja a citromlevet 10 percen át térdre, és hagyja, hogy a bőrén maradjon, miközben folytatja a következő lépést.

Hámozza le a halott bőrt térdéről. A sötétség valószínűleg a bőre vastagságának és szárazságának a következménye. A térdén, könyökén és lábain lévő bőr természetes módon vastagabb és szárazabb, mint máshol a testénél, mert a törzsek száma ezeken a területeken megy keresztül. Használjon boltíves hámlasztó krémet, vagy keverje össze magának barnacukorból és olívaolajból. Dörzsölje körkörös mozdulatokkal és öblítse le.

Öblítse le a citromlevet és a hámlasztó krémet. Pat szárazra törölje le, majd vigyen fel egy gazdag, lágyító hidratálót, amely kifejezetten extra száraz bőrre van kifejlesztve. Amikor a felületet bevonták, fedje le műanyag burkolattal, és győződjön meg róla, hogy a krém teljesen felszívódik a bőrön. Ha felszívódik, távolítsa el a műanyag csomagolást és dobja ki.