Mennyi a cissus quadrangularis szükséges a súlycsökkenéshez?

A Cissus quadrangularis az afrikai és trópusi ázsiai eredetű szőlőcsaládhoz tartozó szőlő. Az ayurvédikus és az afrikai orvostudományban több mint 100 éve használják olyan állapotokban, mint a törés gyógyulása, emésztő paraziták, fájdalom, asztma és szabálytalan időszakok. Három vizsgálat pozitív súlyveszteséget mutat a CQ alkalmazásával, különösen más természetes termékekkel kombinálva, de a dózisok a kombinációtól függően változnak. Beszéljen orvosával, mielőtt bármilyen gyógykezelést alkalmazna a gyógykezelésben.

2006 szeptemberében egy, a “BioMed Central” -ben megjelent tanulmány tanulmányozta a CQ hatását az elhízásra. A kutatók 92 elhízott és 31 túlsúlyos egyént soroltak be négy csoportba: a placebót, az elhízott étrendi beavatkozás nélküli formulációt, az elhízott készítményeket és a diétát, valamint a túlsúlyos formálást és diétát. A csoportok naponta kétszer 514 mg placebót vagy Cylarist kaptak, legalább 2,5 százalék CQ-t, szója-albumint, zöldtea-kivonatot, koffeint, niacinhoz kötött krómot, szelént, B-6 és B-12 vitaminokat és folsavat . Nyolc hét elteltével az első csoport elvesztette az 5 lbs-t, a második pedig 14,5 lbs-t, a harmadik pedig 18 lbs. És a negyedik csoport 8 £ -ot vesztett. A formulát alkalmazó betegek 43-50% -kal emelték a HDL-t vagy a jó koleszterint, csökkentették a teljes koleszterinszintet és az éhomi vércukorszintet.

A “BioMed Central” 2008 márciusában közzétett tanulmány a CQ randomizált vizsgálatban értékelte a testsúlycsökkenést. Hetvenkét embert három csoportra osztottunk: egy 250 mg-os placebót, egy további 150 mg-os CQ-kivonatot, az utolsó csoport pedig 250 mg CQ és Irvingia gabonensis kombinációt, egy bokor mangó néven ismert növényt. A 10 hetes próba, étkezési feltételek nélkül, a testtömeg-csökkenés átlagos csoportonkénti aránya a következő volt: Placebo, 2,1 százalék, CQ, 8,8 százalék és CQ / IB, 11,9 százalék. A testzsír veszteség százalékos aránya a következő volt: P-4, CQ-14.6 és CQ / IB-20. Emellett a teljes és az LDL-koleszterin és az éhomi vércukorszintek csökkentek a CQ / IB csoporttal. Egy 250 mg-os CQ / IB dózis a leghatékonyabbnak tűnik ebben a vizsgálatban.

A “BioMed Central” című, 2007. februári tanulmány a CQR-300 nevű CQ-kivonat hatásait hasonlította össze CORE-val – 7,5 mg CQ és niacin, zöld tea kivonat, szelén, szójaalbumin, folsav és B-vitamin -6 és B-12 – az elhízáson. A véletlen besoroláshoz 153 beteg kapott placebót, CQR-300-at vagy CORE-t hat napig kétszer, naponta 2 100 napi kalóriabevitelt kaptak. A CQR-300 recipiens 5,4 százalékos testsúlycsökkenést tapasztalt, az éhomi vércukorszint 14,6 százalékos csökkenését, a teljes koleszterinszint 18% -os csökkenését és a HDL 21,1 százalékos növekedését. A CORE-recipiensek 8,5 százalékos testsúlycsökkenést, 16,1 százalékos éhomi glükózszint csökkenést, 26 százalékos koleszterinszint csökkenést és 43 százalékos HDL-növekedést értek el. A placebo csoportnak nem volt jelentős változása.

E tanulmányokban a kutatók szerint a készítmények hatásosak az étrend és a testmozgás beavatkozásával kombinálva, és további vizsgálatokat indokolnak a klinikai alkalmazásra. A vizsgálatban résztvevők közül egyik sem észlelt súlyos mellékhatásokat, de a gyógyszerekkel való kölcsönhatás nem ismert. A jelenlegi vizsgálatok nem okoznak figyelmeztetést, de további vizsgálatok szükségesek a negatív mellékhatások meghatározásához. A CQ bevétele előtt konzultáljon orvosával.

Cylaris Formula

Cissus Quadrangularis és Irvingia Gabonensis

Cissus Quadrangularis és CORE

szempontok