Mennyi képletet egy négy hónapos csecsemő számára?

Négy hónapon keresztül a tápszerrel táplált csecsemő továbbra is a tápanyag minden formájára támaszkodik. A szülőknek az első néhány hónapot az étkezési szokásaik megfigyelésére kell felhasználniuk, és a palackokat a szokásos módon fogyasztják. Négy hónap elteltével az újszülött színpadról indul ki, és kényelmes etetési ütemezésbe kezd.

Frekvencia és összeg

A 4 hónapos kisgyereknek 3-4 óránként egy üvegből kell állnia, beleértve az esti órákat is. Ha a baba kizárólag táplálékot táplál, valószínűleg minden adagban 4-6 uncia adagol, mondja a Kids Health. Mindegyik baba azonban egyedülálló, és minden táplálékot önállóan kell kezelni. Néha el tudja inni az egész palackot, és máskor megtelhet, mielőtt befejezi.

Kiegészítés a formulával

Azok a nők, akik szoptatnak, de kiegészítik a formulát, nem kell annyi formulát a baba számára. Néhány nő a nap folyamán táplálkozik, és éjszakai szoptatást választ. A csecsemőt 4 és 6 hüvelykkel kell felajánlani. Palackot a nap folyamán, de ne lepődj meg, ha nem iszik mindent. Várhatja az édesanyjával való szoptatás idejét, és éjjel több anyatejet inni, hogy kompenzálja.

Kiegészítés a szilárd élelmiszerekkel

Egyes szülők úgy döntenek, hogy a csecsemő fejlődésében ebben a szakaszban szilárd ételeket kezdnek. Ha elvesztette nyelvét a tolózási reflex, nem látszik teljes mértékben a tej önmagában és kiváló fejszabályozás, ő készen áll. Keverjük össze a receptet egy kis rizs gabonába, hogy a kisbabának lehetőséget kapjon arra, hogy egy kanálból megkóstolja. A gabonának először nagyon leesnie kell, és idővel vastagabbá kell válnia. Még akkor is, ha naponta egy kis gabonát ad a babának, ne vágja vissza a tejet.

Túladagolás ismerete

A szoptatott csecsemők kiválasztják, hogy mennyi anyatejet fogyasztanak, míg a táplált babák egy meghatározott mennyiségű tejet kapnak egy üvegben. A szülő számára nagyon könnyű ösztönözni a babát, hogy befejezze a palackot, de fontos, hogy ne tegye meg ezt. Engedélyezze a baba önszabályozását, mondja Family Education. Jeleket fog adni, amikor tele van, például a palack elhúzásával vagy a fejét rázva. A Family Education azt is megmagyarázza, hogy a 4 hónapos csecsemők, akik a receptet fogyasztják, nem igényelnek más folyadékot, hogy hidratálják őket.